Ervaringen

Coach4Kids

"Wij waren zoekende toen we merkten dat onze dochter onverklaarbare buikpijn had. We wisten niet precies wat er aan de hand was of hoe we het moesten aanpakken. Zodoende kwamen we in contact met Mirella, en zij heeft ons enorm geholpen.

Vanaf het eerste moment voelden we ons bij Mirella gezien en gehoord. Door haar begripvolle en laagdrempelige benadering voelde onze dochter zich direct op haar gemak. Mirella weet op een heel natuurlijke manier de juiste vragen te stellen.

Wat ons het meest heeft geholpen, is dat Mirella ons niet alleen inzicht gaf, maar ook concrete handvatten. Door haar begeleiding hebben we een andere kijk gekregen op de situatie en kunnen we onze dochter beter ondersteunen. Heel erg bedankt, Mirella!"

April 2024

 

Coach4All

"Ik vind het altijd fijn om een sessie te hebben bij Mirella. Ze weet altijd tot de kern van het probleem te komen. Ze is erg empatisch en geeft jezelf veel inzichten. Ze brengt het ook met humor, daarmee maakt het ook minder zwaar. Ik ga altijd met positiviteit en een helderder mind naar huis. Daarom raad ik iedereen een sessie Coach4All van Mirella aan."

September 2023

 

Coach4Kids

"Een sessie Coach4Kids ervaren wij altijd als erg prettig en verhelderend. De kennis die Mirella heeft doordat ze jarenlang in het onderwijs werkt is echt een pluspunt. Ze weet waar ze over praat. We hebben door de sessies heel wat inzichten gekregen in het gedrag van onze dochter. En we merken dat de sessies Coach4Kids haar echt helpen. Haar woedeaanvallen zijn minder heftig."

September 2023

 

CZB

"Tijdens de sessie van CZB kregen wij al heel wat inzichten in het gedrag van onze tweeling wat voortgekomen is in de conceptie, zwangerschap en bevalling. Heel wat puzzelstukjes vielen toen op hun plaats. Wij hebben de sessie als heel prettig en verhelderend ervaren. Wij raden iedereen een CZB sessie aan bij Mirella."

september 2023

 

Coach4Kids

"Ik vond het heel fijn bij Mirella en het hielp mij. Ik kan nu voor mijzelf opkomen. Ik kan goed praten met Mirella en ze doet fijne testjes. Ik vindt haar heel lief."

Noor - 8 jaar

Juli 2023

 

Coach4Kids

"We zijn heel erg tevreden met de resultaten die Mirella in korte tijd met onze dochter heeft bereikt. Soms zagen we wat spanning bij onze dochter en dacht ze dat ze niet wist waar het verhaal uit haar onbewuste over zou gaan, maar dan ineens kwam er een verhaal naar voren en kon ze ook het verband van dit verhaal zien met de voorgaande verhalen. Mirella wist op luchtige wijze met onze dochter te communiceren en vooral het loslaten aan het eind, waarbij we allemaal een kaarsje aan het uitblazen waren, was hilarisch toen het kaarsje maar niet uit wilde. Onze dochter is rustiger, snapt waar haar boosheid vandaan komt en wij hebben meer inzicht gekregen, zodat wij haar beter kunnen begeleiden. Echt een aanrader!"

December 2022

 

Een Coach4Kids sessie met daarna een CZB consult

"Wat een prachtige ervaring hebben we bij Mirella mogen beleven! Met angst en beven ging onze zoon van 7 jaar de sessie in, waarna hij zich al snel bij Mirella op zijn gemak voelde. Met name haar duidelijke uitleg van, een toch ietwat ingewikkeld proces, werd zo zelfs voor onze zoon heel duidelijk, waardoor Mirella snel bij de kern van het probleem kwam en kon er ook tot een oplossing gekomen worden.

Na twee uur hadden we een compleet ander kind dan voor de sessie. En wat was hij trots daarop! Eindelijk was dat “lastige stukje” weg en wat een verlichting kan een kind dat geven. Paniek aanvallen kennen we sindsdien gelukkig niet meer.

Ook is het ons als ouders, door Mirella tijdens een CZB consult, duidelijk geworden waaruit dit probleem destijds is voortgekomen. Door dit inzicht en de fijne begeleiding hierin, is het voor ons als ouders makkelijker geworden om onze zoon te begeleiden.

Wij zijn superblij met dit mooie resultaat, kortom een echte aanrader."

Oktober 2022

 

Een CZB consult

"Wauw wat een bijzonder mooie ochtend bij Mirella. Ik heb een heel mooi bijzonder CZB consult bij haar gehad. Hoe geweldig is het om te ervaren hoe het je verging in de baarmoeder en hoe je geboorte is gegaan en dat daar zo ontzettend veel uit te halen is, waar je geen weet van hebt. Door deze ervaring vallen heel veel puzzelstukjes, in de zin van bepaalde behoeftes, gewoontes en gedachten op zijn plek. En ze vormen je nu zoals je bent met al je prachtige talenten die je in je hebt. Wauw echt een bijzondere WAARDEVOLLE ervaring."

Juni 2022

 

Een Coach4All sessie

"Ze is zeer bekwaam, weet wat ze doet, kan goed samenvatten van al het geratel wat er tijdens een sessie uit kan komen, komt daardoor tot de kern met een vleugje Mirella humor. Ik vind het fantastisch, een echte aanrader."

November 2021