Recensies

Coach4Kids

"Ik vond het heel fijn bij Mirella en het hielp mij. Ik kan nu voor mijzelf opkomen. Ik kan goed praten met Mirella en ze doet fijne testjes. Ik vindt haar heel lief."

Noor - 8 jaar

Juli 2023

 

Coach4Kids

"We zijn heel erg tevreden met de resultaten die Mirella in korte tijd met onze dochter heeft bereikt. Soms zagen we wat spanning bij onze dochter en dacht ze dat ze niet wist waar het verhaal uit haar onbewuste over zou gaan, maar dan ineens kwam er een verhaal naar voren en kon ze ook het verband van dit verhaal zien met de voorgaande verhalen. Mirella wist op luchtige wijze met onze dochter te communiceren en vooral het loslaten aan het eind, waarbij we allemaal een kaarsje aan het uitblazen waren, was hilarisch toen het kaarsje maar niet uit wilde. Onze dochter is rustiger, snapt waar haar boosheid vandaan komt en wij hebben meer inzicht gekregen, zodat wij haar beter kunnen begeleiden. Echt een aanrader!"

December 2022

 

Een Coach4Kids sessie met daarna een CZB consult

"Wat een prachtige ervaring hebben we bij Mirella mogen beleven! Met angst en beven ging onze zoon van 7 jaar de sessie in, waarna hij zich al snel bij Mirella op zijn gemak voelde. Met name haar duidelijke uitleg van, een toch ietwat ingewikkeld proces, werd zo zelfs voor onze zoon heel duidelijk, waardoor Mirella snel bij de kern van het probleem kwam en kon er ook tot een oplossing gekomen worden.

Na twee uur hadden we een compleet ander kind dan voor de sessie. En wat was hij trots daarop! Eindelijk was dat “lastige stukje” weg en wat een verlichting kan een kind dat geven. Paniek aanvallen kennen we sindsdien gelukkig niet meer.

Ook is het ons als ouders, door Mirella tijdens een CZB consult, duidelijk geworden waaruit dit probleem destijds is voortgekomen. Door dit inzicht en de fijne begeleiding hierin, is het voor ons als ouders makkelijker geworden om onze zoon te begeleiden.

Wij zijn superblij met dit mooie resultaat, kortom een echte aanrader."

Oktober 2022

 

Een CZB consult

"Wauw wat een bijzonder mooie ochtend bij Mirella. Ik heb een heel mooi bijzonder CZB consult bij haar gehad. Hoe geweldig is het om te ervaren hoe het je verging in de baarmoeder en hoe je geboorte is gegaan en dat daar zo ontzettend veel uit te halen is, waar je geen weet van hebt. Door deze ervaring vallen heel veel puzzelstukjes, in de zin van bepaalde behoeftes, gewoontes en gedachten op zijn plek. En ze vormen je nu zoals je bent met al je prachtige talenten die je in je hebt. Wauw echt een bijzondere WAARDEVOLLE ervaring."

Juni 2022

 

Een Coach4All sessie

"Ze is zeer bekwaam, weet wat ze doet, kan goed samenvatten van al het geratel wat er tijdens een sessie uit kan komen, komt daardoor tot de kern met een vleugje Mirella humor. Ik vind het fantastisch, een echte aanrader."

November 2021